U kunt de bestelde T-shirts ophalen in het PGA op zaterdag 19 november tussen 12 en 15 uur.

Salwega Webwinkeltje biedt uitsluitend originele artikelen aan die voor leden van de vereniging ontworpen en vervaardigd zijn. Al onze artikelen worden geleverd met wettelijke garantie. Indien een artikel gebreken vertoont, verzoeken we u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Dat kan per email op winkeltje@salwega.nl. De email met de factuur geldt als garantiebewijs; bewaar deze dus goed.

U kunt de artikelen afhalen op bepaalde zaterdagmiddagen tussen 12:00 en 15:00. Welke zaterdagen dat zijn kunt u vinden op de Salwega-kalender.

Controleer bij aanschaf het artikel altijd zelf op gebreken. Als er iets mis is, kunt u het ter plaatse ruilen. Ook als u pas thuis merkt dat het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u contact opnemen met het winkeltje, en dan wordt dat bij de eerstvolgende gelegenheid in orde gemaakt.

Als het artikel gebreken vertoont, en niet meer geruild kan worden omdat het uitverkocht is, dan krijgt u uw aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op uw rekening.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen