Zaterdag a.s. is het eindelijk zover, de 3e jubileumactiviteit: Missie Salvania. De Graaf en overige bewoners van Hotel Salvania hebben een leuke activiteit bedacht voor alle leden van Salwega: Missie Salvania – de sleutel naar succes.

Op zaterdag 16 april a.s. verzamelen alle bevers en de welpen van de Manenborgh-, Esta- en Salwegahorde om 10 uur op het PGA-huis. Daar zullen zij Missie Salvania – de sleutel naar succes spelen. Om 12 uur is het weer afgelopen. We rekenen op je komst, mocht je niet kunnen komen, meld je dan s.v.p. tijdig af bij je leiding.

De scouts, troep- en vendelleden worden om 13 uur op het PGA-huis verwacht om Missie Salvania – de sleutel naar succes te spelen. Zij zijn om 15 uur klaar. We rekenen op je komst, mocht je niet kunnen komen, meld je dan s.v.p. tijdig af bij je leiding.

De afdelingen worden om 16 uur op het PGA-huis verwelkomt om Missie Salvania – de sleutel naar succes te spelen. Zij zijn om 18 uur klaar. We rekenen op je komst, mocht je niet kunnen komen, meld je dan s.v.p. tijdig af bij je leiding.

Tot slot zijn alle stam-, leiding-, bestuursleden en andere vrijwilligers welkom om Missie Salvania – de sleutel naar succes te spelen. Zij zijn vanaf 18 uur welkom en we horen het graag als je erbij bent, zodat we rekening kunnen houden met de inkopen. Laat het even weten bij Stijn v.d. G., Dilian, Rick of Steven.

Tot zaterdag! Tot Missie Salvania!

Missie Salvania-cie

Dilian, Rick, Saskia, Steven en Stijn