Klusdag op 18 januari

Kom klussen!Sinds twee jaar zijn we met onze groep onder dak in een prachtig nieuw PGA-huis en op Lunet III. We zijn een aardig eind op weg om er onze eigen draai aan te geven, met inrichting en aankleding. Met een klein groepje vrijwilligers klussen we regelmatig op de zaterdagen. Er zijn grote en kleine klussen binnen en buiten blijven liggen en die willen we graag oppakken om af te ronden.

Op zaterdag 18 januari organiseren we een klussendag in en rond het PGA-huis. Voor Fort Lunet III zal op een later tijdstip ook een klussendag georganiseerd worden. Er is een uitgebreide lijst met klussen, voor ieder wat wils! We beginnen om half tien en gaan door tot een uur of vijf ’s middags. Voor een natje en droogje wordt door ons gezorgd.

Je kunt je aanmelden om mee te klussen op deze dag door een mail te sturen naar stichting@salwega.nl, of door je telefonisch aan te melden bij Hendrik Klutz (06 53 777 011) of Peter Schinkel (06 29 169 269).

Scouting Salwega Nieuws

Laatste berichten

Jaarverslag 2023

Op deze pagina is ons publieke jaarverslag over het afgelopen jaar, 2023, te lezen. Voor ons was het weer een mooi...

Lees meer

NL Doet 16 maart 2024

Dank aan iedereen die op zaterdag 16 maart heeft meegeholpen tijdens NL-DOET! We waren met veel ouders, vrijwilligers...

Lees meer