Club van 100

De sponsoren van Salwega

Club van 100 Salwega

Sponsorlid worden? Dat kan!

Scouting Salwega vindt het belangrijk dat scouting toegankelijk is voor iedereen, ook voor huishoudens met minder financiële middelen, dus zorgen wij er met elkaar voor dat de ledencontributie zo laag als mogelijk blijft.

Om toch ook af en toe wat extra’s te kunnen doen voor de leden en vrijwilligers en om op een gezonde manier te kunnen sparen voor met name duurzame materialen en investeringen is de Club van 100 in het leven geroepen. Deze sponsoren doneren jaarlijks een bedrag wat met elkaar een forse extra bijdrage aan Scouting Salwega oplevert.

En u kunt zich ook aansluiten bij deze club!

Voor € 50,00 per jaar bent u donateur en biedt uw bijdrage die extra steun.
De inkomsten uit de Club van 100 worden vervolgens door Scouting Salwega alsvolgt ingezet:

60% voor de aanschaf van (duurzame) materialen voor de Scouting Salwega
30% voor de ondersteuning van de activiteiten voor onze jeugdonderdelen
10% voor het sparen voor speciale doeleinden voor de Club van 100
100% totaal, bedankt!

Hoe werkt dit precies?
Het lidmaatschap van de Club van 100 is € 50,00 per jaar en kan in 4 termijnen van € 12,50 of 1 termijn van € 50,00 betaald worden. U kunt uzelf op elk moment van het jaar inschrijven via het Machtigingsformulier van de Club van 100.
Na het verzenden van dit formulier gaat uw lidmaatschap per direct in en zal de betaling op de afgesproken datum worden afgeschreven. Deze machtiging blijft geldig tot het moment dat u deze weer intrekt. Wanneer u de machtiging wilt intrekken kunt u dat ook eenvoudig doen door te mailen naar clubvan100@salwega.nl.

Wat krijgt u ervoor terug?
In ieder geval geeft u uzelf met het lidmaatschap de wetenschap dat u het goede werk van alle vrijwilligers van Scouting Salwega ondersteunt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten binnen Scouting Salwega via het Vonkje (het digitale weekblad) én u kunt aangeven of u met uw (bedrijfs)naam vermeld wilt worden op deze website, en/of op het bord van de Club van 100 wat in het PGA-huis hangt.

Daarnaast organiseren we jaarlijks een geheel vrijblijvende bijeenkomst voor de leden van de Club van 100. Vaak gecombineerd met een activiteit, een stand van zaken update over Scouting Salwega en vanzelfsprekend een afsluitende borrel.

U wordt als lid van de Club van 100 automatisch op de hoogte gehouden van de bestedingen die per jaar worden gedaan van het sponsorgeld.

Mocht u nog vragen, opmerkingen of tips hebben dan horen wij dit graag.
Wij zijn bereikbaar door te mailen naar: clubvan100@salwega.nl of door te bellen met:

Tom van den Berg 06-14497935
Gerrit Jan van Barneveld 06-34297843
Derk Tholen 030-6371915

Wij danken u -alvast- hartelijk voor uw deelname!

Ik sponsor de Salwegagroep via de Club van 100:
Amanda Ansen-Kaleveld, Anton Riebeek, Astrid Tholen, Bob en Angela, Boudewijn Dols, Caroline Wintraecken, Cees Niemeijer, Chris Kreijns, Derk Tholen, Ellen Kreijns, Fam. Lans, Fam. Quaak, Frank Driesen, Frits van Breda, Frits van der Linden, George van Zinnicq Bergmann, Gerrit Jan van Barneveld, Gisela, Hans Klutz, Hans van den Berg, Hans Weeren, Hendrik Klutz, Henrieke Herber, Ilse Pel, Irene Wagemaker, Iris van Rijswijk, Jeannette Provily, Jeroen Kruft, Johan Hazendonk, Jos van den Berg, Kees Schipper, Lucienne Pichot du Plessis, Mannon van Brakel, Marco van Dongen, Margrit Boorsma, Marguerite Stolp, Marijke van de Ham, Marleen Verschut, P. Tan-Paap, Peter Dickhoff, Peter van den Berg, Peter van der Linden, Pieter Bartels, Richard Hoving, Rob Vermeulen, Roel Schreurs, Ron Hazendonk, Ronald Riebeek, Ronald van der Heide + Livina Turners, Ruud Hardeveld, Ruud Kool, Sabine van den Berg, Sander Weijers, Sandra Snippe + Rody Straat, Saskia Driesen-Doosje, Sjef van Hoof, Sjon Brands, Stefan Breevoort, Tamara Wagemaker en Tammo van Brakel.